020 - 63 66 837

Zorg bij Alzheimer Doetinchem

De ziekte van Alzheimer is een zware vorm van dementie die zijn tol eist van u en uw omgeving. Er is, vooral in de beginfase, vaak sprake van mantelzorg in de vorm van een familielid of partner. Na verloop van tijd wordt het zorgen voor iemand met Alzheimer echter steeds zwaarder en kan het nodig zijn dat er thuiszorg ingezet wordt. Op deze manier kunt u gewoon thuis blijven wonen en dáár de zorg ontvangen die u nodig heeft, en is het (nog) niet nodig dat u naar een zorginstelling verhuist. De zorg bij de ziekte van Alzheimer in Doetinchem, die geboden wordt door Zuster Jansen, kan op verschillende manieren worden ingevuld.

Bespreek met ons wat er mogelijk is

Het kan zijn dat u overdag verzorgd wordt door uw partner, en dat u alleen hulp en ondersteuning zoekt voor ’s nachts. Het kan uiteraard ook zijn dat er dag en nacht een professionele zorgverlener bij u moet zijn om u op te vangen.

Welke invulling in uw specifieke situatie het meest gepast is, kunnen we met u bespreken als u contact met ons opneemt. Uiteraard kunnen we u goed adviseren, maar bepaalt u uiteindelijk altijd zelf waar u ons voor inschakelt. Dat is een groot voordeel van particuliere thuiszorg.

De beste zorg, direct beschikbaar

Zuster Jansen werkt standaard met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners per persoon. Deze teams zijn bovendien al op zeer korte termijn (en zelfs met spoed) in staat om voor u te komen zorgen. Niet alleen voor u, maar ook voor uw familie is het een prettige wetenschap dat u altijd in goede handen bent. Zij hoeven zich alleen nog maar te concentreren op uw gezelschap, de zorgtaak nemen wij volledig op ons. In welke situatie u zich ook bevindt, wij bieden altijd een passend antwoord op uw zorgvraag.

Lees meer bij Zuster Jansen