020 - 63 66 837

Nachtzorg Doetinchem

 

Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin nachtzorg in Doetinchem een oplossing zou kunnen betekenen. Bijvoorbeeld wanneer u herstellende bent van een operatie, minder mobiel bent of te maken heft met een ziekte of handicap die uw dagelijkse leven sterk belemmert. Om ervoor te zorgen dat u gewoon thuis kunt blijven wonen en niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen, biedt Zuster Jansen complete nachtzorg. Tussen 23.00 en 07.00 uur is er dan altijd iemand van ons aanwezig om u op te vangen wanneer u wakker wordt en hulp nodig heeft.

Slapen met een veilig gevoel

Wij vinden het uitermate belangrijk dat u iedere nacht met een veilig, gerust gevoel uw bed in stapt. Dat kunt u uiteraard alleen wanneer u weet dat u in goede handen bent. Met onze nachtzorg bent u nooit alleen en kunt u altijd rekenen op een professionele zorgverlener. Omdat wij met kleine, vaste zorgteams werken is het niet zo dat u iedere nacht een andere zorgverlener bij u thuis ontvangt, maar zijn dit maximaal vijf zorgverleners.

Zo bouwt u optimaal een band met ze op. Heeft u nachtzorg nodig voor slechts een korte tijd, of juist op de langere termijn? In beide gevallen kunt u een beroep op ons doen, wij zorgen voor u zolang dat gewenst is.

Neem contact op en laat ons helpen

Nachtzorg is uitermate geschikt voor mensen die bijvoorbeeld overdag al hulp krijgen van een familielid of partner. U wil deze mensen vaak niet óók nog eens vragen om ’s nachts voor u te komen zorgen, en dat hoeft ook niet. Daar zijn wij voor. Wij zijn gespecialiseerd in dit soort zorgvragen en zetten ons altijd 100 procent in zodat het u aan niets ontbreekt. Ook uw familie zal met een prettig gevoel de zorg voor u aan ons kunnen overdragen. Wilt u meer weten over de zorgvormen die wij bieden, of over nachtzorg in uw situatie? Lees dan verder op de website of neem direct en vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator.

Lees meer bij Zuster Jansen